Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Αλλαγές / Επιστροφές προϊόντων

Αλλαγές / Επιστροφές προϊόντων

Για όλα τα προϊόντα που αγοράζετε από την ιστοσελίδα www.pantoflesviky.gr μπορείτε να ζητήσετε αλλαγή ως προς το μέγεθος, το χρώμα ή το σχέδιο. Η περίοδος κατά την οποία ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει το προϊόν που έχει παραλάβει και να ζητήσει αλλαγή του είναι 15 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής. Στην περίπτωση αυτή το κόστος επιστροφής και αποστολής του νέου προϊόντος βαρύνει τον πελάτη. Είναι απαραίτητο αρχικά να επικοινωνήστε μαζί μας πριν την επιστροφή κάποιου προϊόντος μέσω e-mail στο info@pantoflesviky.gr ή τηλεφωνικώς στο 2310 278 419.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική κατάσταση που παρελήφθη χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής του συσκευασίας μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης που λάβατε κατά την παραλαβή του.
Όλα τα υποδήματα πρέπει να δοκιμάζονται σε τάπητα για την αποφυγή φθορών. 
Εάν το προϊόν δεν πληρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις θα επιστρέφεται στον αποστολέα με δική του χρέωση.
Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το προϊόν που επιθυμείτε απευθείας στο φυσικό μας κατάστημα (ΜΗΤΡ. ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ 7, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ).

Βασική προϋπόθεση για να προχωρήσετε στην επιστροφή του προϊόντος, είναι αυτό να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του. Όλα τα υποδήματα πρέπει να δοκιμάζονται σε τάπητα για την αποφυγή φθορών.

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν από την παραλαβή της από την εταιρεία ταχυμεταφορών.
Για ενδεχόμενη ακύρωση ενημερώστε μας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@pantoflesviky.gr ή τηλεφωνικά στο 2310 278 419, Δευτέρα έως Παρασκευή.

Copyright © 2023 Παντόφλες ΒΙΚΗ | Website Construction by Nikos Touloumis / Toul.gr